گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های هفته : ۷۸۰ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۹۲۴۴۴ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/٢٧ - ۳۰۶۲ مورد

درخشش اورژانس خراسان شمالی در المپیاد علمی و مهارتی فوریت‌های پزشکی قطب نهم کشور

سه شنبه ٢ آبان ١٤٠٢ ساعت ١٢:٤٨ ب.ظ   ( بازدید : 131 نفر )

رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از کسب مقام اول در 2 رشته المپیاد علمی و مهارتی فوریت‌های پزشکی قطب 9 کشور خبر داد.

دکتر تقی دولت آبادی روز سه‌شنبه 2 آبان 1402 با اعلام این خبر در گفتگو با وب‌دا، بیان کرد: این المپیاد در تاریخ یکم آبان در شهر مقدس مشهد و در 8 رشته برگزار شد.

وی عنوان کرد: دکتر امیر رحمانیان و رضا پروین به ترتیب در رشته های پزشک مشاور و کارشناس موتورلانس موفق به کسب مقام اول در قطب شمال شرق کشور شدند.

رئيس اورژانس پيش بيمارستاني و مدير حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: نفرات برتر این المپیاد به عنوان نماینده قطب 9 کشور به المپیاد کشوری اورژانس که در آذر ماه سال جاری برگزار می شود شرکت خواهند کرد.

منبع : مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.

آرم اورژانس115 (۸۲۴۵ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...