گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۳۹۲۵۸۲ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٤٠٣/٢/٢٧ - ۳۰۶۲ مورد

درخشش اورژانس خراسان شمالی در المپیاد علمی و مهارتی قطب شمال شرق کشور

سه شنبه ٧ تیر ١٤٠١ ساعت ٨:١٠ ق.ظ   ( بازدید : 436 نفر )

رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از درخشش کارشناس تریاژ تلفنی اورژانس استان در المپیاد علمی و مهارتی قطب شمال شرق کشور که به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد خبر داد.

به گزارش وب‌دا، دکتر تقی دولت‌آبادی روز یکشنبه 5 تیرماه 1401 بیان کرد: هشتمین المپیاد علمی و مهارتی سازمان اورژانس کشور با حضور 53 نماینده از کارکنان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب شمال شرق کشور و 8 نفر از کارکنان اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در روز شنبه چهارم تیرماه برگزار شد.

وی افزود: در این المپیاد که به صورت آزمون‌های علمی و مهارتی برگزار شد، کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در  رشته‌های تکنیسین عملیاتی، تکنیسین موتورلانس، تکنیسین اتوبوس آمبولانس، اپراتور بیسیم، تریاژ تلفنی و پزشک مشاور به رقابت پرداختند.

دکتر دولت‌آبادی تصریح کرد: در پایان آزمون‌ها خانم نرگس جعفری از کارشناسان واحد ارتباطات اورژانس خراسان شمالی رتبه نخست در رشته تریاژ تلفنی و جزو ۸ برگزیده تیم قطب شمال شرق کشور شناخته و به مرحله نهایی المپیاد کشوری راه یافت.

منبع : مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.

آرم اورژانس115 (۸۲۴۶ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...