مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای شیروان از 6 اکیپ 3 نفره بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شیروان خبر داد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شیروان:
حسن نوری مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای شیروان گفت:
6 اکیپ 3 نفره از اول اسفند ماه بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی را آغاز و تا 15 فروردین ماه از ساعت 8 تا 22 از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خوراکی و آشامیدنی و رستورانها داخل و بین شهری بصورت مستمر بازدید خواهند نمود تا همشهریان و مسافرین عزیز بتوانند با خیال آسوده مواد غذایی خود را تهیه نمایند
نوری خاطر نشان ساخت: علاوه بر بازرسی اکیپ های بهداشت محیط ، بازرسی مشترک همراه با نمایندگان اداره صنعت و معدن، تعزیرات حکومتی و مجمع امور صنفی شیروان نیز خواهیم داشت که بلافاصله با متخلفان برخورد و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
نوری تصریح کرد پس از پایان طرح ضربت مواد تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف طی مراسمی در مکان مشخصی معدوم خواهد شد