مصرف پرتقال، خطر ابتلا به سرطان نای را تا 50 درصد کاهش می دهد .
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : مصرف پرتقال و دریافت کافی ویتامین C به کاهش شدت علایم سرماخوردگی و کاهش طول مدت آن نیز کمک می کند.
«جودت» افزود : دریافت کافی ویتامین C موجب حفاظت فرد در برابر بیماری های قلبی می شود.
وی با بیان این که ویتامین C موجود در مرکبات باعث مهار تشکیل مواد سرطان زا در معده می شود، تصریح کرد : مصرف منظم و فراوان انواع مرکبات، یکی از روش های پیشگیی از ابتلا به سرطان روده بزرگ است.
وی اظهار داشت : افرادی که ویتامین C کمتری در روز مصرف می کنند، بیشتر با خطر ابتلا به آب مروارید مواجه می شوند.
وی عنوان کرد : پرتقال به دلیل دارا بودن فولات برای پیشگیری از کم خونی ناشی از کمبود اسید فولیک مفید است.
وی خاطر نشان کرد : پرتقال دارای انواع ویتامین، کربوهیدرات، پتاسیم، فولات، کلسیم و فسفر، منیزیوم و مس است که همگی در فرآیند رشد جسمی و پیشگیری از بیماری ها دخالت دارند.