مواد غذایی پوسیدگی زای دندانی به شیرینی و شکلات محدود نمی شود.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، عضو هیئت علمی دانشگاه و دندانپزشک متخصص کودکان دانشگاه گفت : شناخت مواد غذایی پوسیدگی زا از اهمیت به سزایی برخوردار است اما متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل تصور اشتباه، فکر می کنند فقط شیرینی و شکلات باعث پوسیدگی دندانی می شود.
دکتر«مرضیه صاحب نسق»با تاکیدبر ضرورت شناخت مواد غذایی پوسیدگی زا نظیر برنج، نان و ماکارونی و همچنین موز و تنقلات بی ارزش نظیر چیپس و پفک گفت : نشستن این مواد بر روی دندان ها قابلیت شویندگی کمتر و پوسیدگی زایی بیشتری دارند.
وی تصریح کرد : اگر مکانیسم پوسیدگی را بدانیم می توانیم با شکستن حلقه های این زنجیر از آن پیشگیری کنیم.
وی ادامه داد : وجود میکروارگانیزم های پوسیدگی زا، مواد غذایی تخمیر پذیر، میزبان مستعد و زمانی که به میکروب ها فرصت داده می شود تا روی مواد غذایی و مینای دندان اثر بگذارند ؛ عواملی هستند که باعث می شود پوسیدگی اتفاق بیفتد.
وی خاطر نشان کرد :نباید اجازه دهیم PH محیط دهان به مدت طولانی در حالت اسیدی باقی بماند زیر در این حالت است که از نسج سخت دندان برداشته می شود و پوسیدگی آغاز می شود.