گزارش بازدید وب سایت :

تعداد بازدید های کل : ۳۰۷۳۲۵ مورد

پر بازدید ترین روز : ١٣٩٦/٨/٢٣ - ۵۷۹ مورد

کارشناسان فوریت‌های پزشکی فاروج ناجی کودک 8 ساله شدند

شنبه ٩ بهمن ١٤٠٠ ساعت ٨:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 110 نفر )

رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از نجات جان پسر بچه فاروجی توسط کارشناسان فوریت‌‌های پزشکی پایگاه اورژانس 115 جاده‌ای باش محله خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر «تقی دولت آبادی» گفت: صبح امروز ششم بهمن ماه، طی تماسی مبنی بر انسداد راه هوایی کودکی 8 ساله بوسیله مواد غذایی و کاهش سطح هوشیاری در روستای ارموداقاجی از توابع شهرستان فاروج، آمبولانس پایگاه اورژانس 115 جاده ای باش محله به محل اعزام شد.

رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: به محض رسیدن کارشناسان فوریت های پزشکی، اقدامات درمانی لازم انجام و جسم خارجی از راه هوایی کودک خارج شد.

وی افزود: کودک فاروجی با وضعیت جسمانی مناسب و علائم حیاتی نرمال به بیمارستان شهدای فاروج اعزام و تحویل شد

منبع : مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

آرم اورژانس115 (۷۲۴۳ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...